Hoe lang mag mijn HDMI kabel zijn?

In de handleiding van de TV kan je terugvinden wat de lengte van HDMI-kabel moet zijn. Deze lengte kan per model verschillen.

Wat is een HDMI kabel

HDMI staat voor High Definition Multimedia Interface. Met deze kabel wordt het mogelijk om een toestel op een beeldscherm aan te sluiten. Denk hierbij aan een aansluiting op een laptop of spelcomputer. Via de HDMI kabel wordt het signaal digitaal overgezet.