Waarom krijgt mijn wasmachine een Power Failure melding?

Als jij een was draait met jouw Hisense wasmachine en er tegelijkertijd elders een stroomstoring ontstaat, dan zal de wasmachine een PF-melding laten zien. Dat ziet er als volgt uit:

PF staat voor Power Failure. Nadat de wasmachine weer stroom heeft maakt de wasmachine het programma af. Echter aan het eind blijft PF + End knipperen. Je verwijdert deze melding als volgt: zet de wasmachine uit en daarna weer aan en druk vervolgens op de start/pauze knop. De melding is nu verdwenen.